Contact

bloemen

Wie zijn wij:

Tanit Lopez, ik ben een fervente liefhebber van West Kreta, met vele jaren ervaring in het begeleiden van culturele en wandel-excursies op het eiland. Ik ken het binnenland, de bijzondere flora, de gewoontes en tradities op mijn duimpje. Afgestudeerd in talen en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik me nu gespecialiseerd in het begeleiden en organiseren van programma’s voor kleine groepen. Ik begeleid wandeltochten, workshops op verschillende Griekse eilanden. Wil je je laten verassen, kies voor de bourgondische week in December op Kreta! Maar je kan ook kiezen voor een programma op maat (zie hier onder).

Wil je er zelf op uit, kan ik  je persoonlijk advies geven en de nodige vertalingen verzorgen bij het voorbereiden van je vakantie. Ik spreekt vloeiend Griek en zelfs Kretens, .

Ik kan voor u een mooi programma op maat verzorgen.

  • Een bourgondische week genieten van de Kretense keuken met Tanit en Judith.
  • prive gids voor rondreis of/en wandelen op Kreta.
  • een kookworkshop of cursus.
  • geef je eigen workshops: ik regel een goed programma in overleg. Transport, verblijf, eten en de bijpassende omgeving.
  • Wil je op reis naar Kreta, Naxos of Amorgos en je goed voorbereiden, dan kan ik advies en tips geven of een mooi programma voor je voorbereiden op aanvraag.
  • Vertaal- diensten: van Grieks naar Nederlands, Frans en Spaans.

 

Judith van Lunsen is beeldend kunstenaar met wortels in de film. Gefascineerd  en geinpireerd door de woeste schitterende plekken en vormen van de natuur, de verhalen, de mythen en de daaruit voortvoeiende beelden, maakt ze kunst installaties, beelden in steen en hout en tevens organiseert ze vol enthousiasme beeldhouwlessen en workshops. img_2926.

Voor meer informatie en reserveringen:

http://www.facebook.com/pages/MuzenvanKreta/718606861518055?fref=ts

Judith van Lunsen & Tanit Lopez

06-51292648
www.xerxa.nl

judith@muzenvankreta.nl
tanit@muzenvankreta.nl

Handige links waar wij mee samenwerken:

http://www.biolea.gr

http://www.wildherbsofcrete.com

Naam *

Emailadres *

Onderwerp

Bericht

* Vul je naam en emailadres in zodat wij contact op kunnen nemen!

IMG_0235IMG_9882