Programma’s

Bekijk onze huidige beschikbare programma’s.

Voor individuen of groepen kunnen we op verzoek een aangepast programma aanbieden. Geef uw voorkeur aan voor alle activiteiten die u wilt doen of waaruit u wilt kiezen. Laat het ons weten via ons contactformulier.

Lente 2019 met Muzen van Kreta!
WANDELEN EN BEELDHOUWEN OP KRETA (2019-04).  

Duur: 8 dagen.
Data: 05 April tot 12 April 2019.
Prijs: 1200 euro (exclusief vlucht).

April is de maand om te genieten van de voorjaarskleuren, de wilde bloemen, de zachte kleuren in de kloven en de turquoise blauwe Libische Zee. Een bijzonder inspirerende omgeving voor schetsen en beeldhouwen.
We organiseren een weekprogramma in Zuid West Kreta met een ervaren gids en een kunstenaar. Een workshop beeldhouwen met Judith van Lunsen in combinatie met betoverende wandelingen op het eiland van de contrasten met de gids Tanit Lopez.

Programma per dag:
Dag 1: Aankomst in Chania, een van de mooiste voormalige Venetiaanse havenstadjes van

de Middellandse Zee. Vrije tijd en samen avondeten. Een overnachting in Chania.

Dag 2: De Witte Bergen: Vertrek met transport naar het dorp Anopoli, dat hoog in de bergen ligt, in de herdersstreek Sfakia. Lunch in Anopoli en bezoek aan de bakker die de eeuwenoude traditie voortzet van bijzondere koekjes e.a. specialiteiten. Wandeling door het mooie oude dorp. Transport naar Agios Yiannis.

Dag 3: Agios Giannis: Wandeling naar het Balkon om daar met een magisch uitzicht een workshop te volgen met een heerlijk herders picknick. In de namiddag verder met eigen creatie of korte avondwandeling.
Nivo: 1 schoen.
Duur: 2 uur. Hoogteverschil: 150m.

Dag 4: Aradena kloof: Bezoek aan Aradena dorp en door de kloof wandelen naar de prachtige baai Marmara. We dalen langzaam naar de zee en genieten van een prachtig landschap. Schetssessie tijdens de wandeling. Boot naar Chora Sfakion. Waar we drie nachten blijven overnachten.
Nivo: 2 schoenen.
Duur: 3 uur.
Hoogteverschil: 600m. Bergaf.

Dag 5: Imbros kloof: Wandeling door de Imbroskloof, een historische kloof met een eeuwenoud pad en zeer interessant wat betreft de flora. We zullen daar de inheemse planten, kruiden en bloemen ontdekken en een schetssessie houden.
Nivo: 1 schoen.
Duur: 3 uur.
Hoogteverschil: 550m.

Dag 6: Zuidkust: Met de boot naar Loutro en een prachtige kustwandeling via het magische strand “Zoet Water” waar we modeltekenen. En vervolgens lopen terug naar het havenstadje Chora Sfakion.
Nivo: 1 schoen.
Duur: 1,5 uur.
Hoogteverschil: 250m.

Dag 7: Askifou plateau: We rijden door de bergen naar het prachtige plateau Askifou waar we lunchen en rijden vervolgens door naar Chania. Vrije tijd, avondeten en verblijf in het prachtige Venetiaanse Chania.

Dag 8: Vertrek: Vrije dag. Transfer naar de luchthaven.

Praktische Informatie 2019-04

Programma per dag 2019-04

INSCHRIJVINGSFORMULIER
Ik wil me inschrijven en maak binnen 5 werkdagen de aanbetaling van € 200,- per persoon over naar bankrekening IBAN: NL81 INGB 0654 3949 97, BIC: INGBNL2A, tnv Muzen van Kreta (is het aantal deelnemers onvoldoende voor vertrek dan krijgt u uw aanbetaling volledig terug gestort).

 Vrouw Man

Voornaam & Achternaam (*)

Geboortedatum (*)

Adres (*)

Telefoon (*)

Email (*)

Naam reis (*)

Aantal deelnemers

Als er meer dan 1 deelnemer is, vul hier dan a.u.b. hun naam / leeftijd / geslacht in.

Opmerkingen